Hardee’s en MGL starten pre-Olympisch jaar met innovaties in voeding

 Het is ons dan ook een eer en genoegen om aan u te mogen presenteren de exclusieve Hardee’s ‘Monster Thickburger’!

De Hardee's Monster Thickburger
Een gebalanceerde voeding  is essentiëel om goed voorbereid aan de start te verschijnen – ‘Failing to prepare is preparing to fail’, aldus Tjeerd de Vries, sportfysioloog van NOC*NSF. Hier geven we Tjeerd de Vries dan ook zeker geen ongelijk in. De exclusief voor MGL geprepareerde Monster Thickburger weet ons dan ook te voorzien van een kleine 1.420 Kcal.

De 107 gram vet bevattende burger weet ons door zijn evenwichtige samenstelling te voorzien van 3 maaltijden in een. Door de grote hoeveelheden vet wordt de darmflora extra geprikkeld, waardoor de constipatie voor het inwegen tot de verleden tijd behoort. – Wie zei dat inwegen niet leuk kon zijn – Door de vervanging van een van de 1/3 pond wegende ‘Angus beef’s’, door een op Adzuki-bonen-gebaseerde variant, is de vochtafdrijvende werking verder geoptimaliseerd.

Innovaties in ontwikkeling
Na deze officiële aftrap van het Defqon voedings programma zal Hardee's tesamen met MGL op verschillende momenten in het komende roeiseizoen verdere innovaties presenteren op het gebied van maaltijdvervangers en herstelproducten.

Bron:
http://www.msnbc.msn.com/id/6498304

Gebruik
Een Monster Thickburger per dag, bij voorkeur 1 uur voor de te leveren inspanning. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden, buiten bereik van eerstejaars swaer houden! Een sportproduct als deze is bedoeld als vervanging van een gevarieerde voeding.

Reacties