CC(R)

Aangezien delftsche mannen erom bekend staan alle nieuwste trends te volgen (anus harsen niet uitgezonderd), blijven wij niet achter. Sterker nog.

Volgens een rokende heer van middelbare leeftijd met gleufhoed en regenjas die uw reporter heimelijk trof in de parkeergarage onder de C-mille (beter bekend als de doorgaans goed geinformeerde bron) gaan zij, de 4- van MGL, onder de vlag van Spartak Moskou de eerste punten voor de challenge cup binnenslepen alsmede een defintieve voorsprong nemen.

Abramov heeft zijn lommerijke Londonse herenhuis al toegezegd om de huldigingsreceptie te faciliteren. Laten we allen de vingers kruisen opdat hij niet vergiftigd wordt met een of ander plutonium-goedje alvorens het zover is.  

Laatste update van onze collegae van het ANP. extra! extra! read all about it: de 4- zal starten als Lokomotiv Bratislava.

Reacties