Onderzeeboten en Lesbo’s

Nu ik het toch in m’n eentje op moet knappen, dringt het tot me door dat het harder nodig is dan ooit om veel te oefenen en op die manier mentaal en fysiek nog beter te worden, want met alleen wilskracht ga je het waarschijnlijk niet trekken in deze nieuwe, harde wereld. De eerste week is erg goed bevallen en ik heb erg veel zin in de eerste ontmoeting met onbekenden; deze zal over drie weken plaats vinden ergens in het Amsterdamse Bos. Dan zullen we pas echt te weten komen waar m’n krachten en zwakten liggen.

Voorlopig zal ik mijn strakke figuur nog moeten handhaven, want anders zal mijn 8 meter lange gele jetser het niet droog houden. Helaas is deze niet in staat om veel meer dan 65 kg hoog te houden. Helaas is er nog geen veld voor U-boten, hoewel dit op de Varsity wel is overwogen.
Ik zal het groepsgevoel en de vaste band met bepaalde mensen gaan missen, maar misschien moeten we af en toe nog maar eens met z’n allen bij elkaar kruipen om gezellige dingen te doen.

Erik

Reacties