randstad deelnames

na een fix trainingskamp zijn we een en ander wijzer voor komend weekend tijdens de boekel de nerée randstandregatta/ nederlands kampioenschappen kleine nummers. 

ejl:

ejl gaat de voorsprong in het eerstejaarsklassement uitbouwen en zich voor het eerst meten met het LSA-geweld op zondagmiddag.

mgl krijgt een vol programma en hun coaches zullen dan ook helemaal klaar zijn voor de Vuelta na dit weekend:

erik in LB1x en LN1x

thomas vond dat er niet genoeg tegenstand was en slaat de randstad over, hij traint snoeihard door om maximaal te pieken op de martini.

sean en jan gaan knallen in de 2- in het LO en LSA veld

de viermet is onder handen genomen door jan de bouvrie en gaat onder de bezielende leiding van laura  een spectaculaire entrée maken in het nieuweling en overgangs 4+ veld.

de vierzonder krijgt een taai en daarom des te mooier weekend in de LO en LSA velden, waar ze zich kunnen meten aan de (net niet) allerbesten van nederland.

'net niet de allerbesten' van nederland:  toplicht toert namelijk op dit moment op een piaggio door het italiaanse land. PE-licht schijnt aanspraak te kunnen maken op EU-steunfonds-gelden: naar verluid heeft de heer R.Occo met zijn 'magic stick' de toren van Pisa weer recht gezet.  Er is daarnaast ook al verdienstelijk gepeddeld en er gaan nog veel halen gemaakt worden.

de LSA8+ finale belooft een waar spectakel te worden met maar liefst drie proteus-eretes inschrijvingen:

ejl en twee mgl-combis gaan hier aan de start verschijnen.

1 keer proteus-eretes (ejl)

1 keer proteus-eretes/skoll combi (4+ met 4- van skoll)

1 keer proteus-eretes/laga/okeanos (restjes)

arbeidsmarkt-participatie:

voor deze laatste lsa8+ combinatie hebben we nog een stoeltje beschikbaar. dit is per opbod  te bemachtigen! dus aarzel niet. wees er snel bij, want velen gingen u al voor. WIE MAAKT ME LOS? vijf guldens, lieve mensen. ook zware ballen zijn welkom: hakt die overtollige arm eraf, verwondt uw spaarvarkentje en hop on!

 

 

 

Reacties