Weekendje Beesten

Temidden van alle wilde beesten en andere bungalowparkbewoners zullen alle ploegen de laatste voorbereidingen treffen voor de echte 2k wedstrijden. In het eerstejaarsveld is gebleken dat het nog altijd erg close is. Voor EJL dus alle rede om nog even stevig door te trainen, zodat de eerste plek in het EY-klassement kan worden behouden. Naast stevige trainingen zal er dit weekend ook aan teambuilding gedaan moeten worden, want met 8 man en een vrouw in een huisje voor 6 man moet het erg gezellig worden. 

Voor de middengroep gaat dit uiteraard ook een belangrijk weekend worden. Alle boten zullen op zondag een test varen waaruit zal blijken of ze helemaal klaar zijn voor de snel naderende wedstrijden. Om de test extra leuk te maken zal Orca waarschijnlijk voor volgbootjes zorgen. Voor Erik in de skiff en Deniz, Arjan, Mark en Martijn in de 4+ zal tijdens deze test voor het eerst gemeten worden hoe hard ze kunnen. Naast het geweld op het water zal blijken of de schraalheid op de kant die van vorig jaar kan overtreffen. Wat voeding betreft zal dit erg moeilijk worden. Hoewel vrijwel alle boten nog flink af moeten vallen, zal het lonkende tostie-ijzer wel eens roet in het eten kunnen gooien.

Reacties