Martini, Aegir Lustrum wedstrijden

Misschien scheelde het dat we besloten dat, als we dan toch gingen, we net zo goed konden doen of het leuk is. Erik en de 4+ hebben hun plekje gevonden in de top van hun velden. Hiermee hebben we gezien dat alle ploegen op roeigebied nog steeds iedere wedstrijd met enorme stappen vooruit gaan en dat de trainingsarbeid loont. Keerzijde is dat apie en martijn aantonen dat een winter lang trainen echt zó overschat is. Dat laatste is natuurlijk niet goed voor de geloofwaardigheid van coaches die zeggen dat de roeiers hun best moeten doen. De 4- en sean&jan wonnen beide twee keer. Waarbij aangemerkt moet worden dat de piraten, die ons normaal van een beetje tegenstand voorzien, waren gestrand halverwege hun trip naar de balkan. Wel mooi is de tijd van jan&sean, 6:52, niet ver van de lsa-streef. Het achten was weer erg cool! De coaches hadden hun laatste energie-voorraden bij elkaar geraapt om scherp over te komen en de roeiers beloonden dit door de hele tijd betrokken uit hun ogen te kijken. De baanhaal was het best van het veld. Dit was helaas niet genoeg om het snelst van A naar B te komen. argo/nereus, die dit hele jaar en verleden jaar al verdienstelijk 8+en samen, waren duidelijk geroutineerder in start en eindsprint. Een nadeel van het steeds instappen.

EJL won in EYK en 1 van de 4+tjes haalde zondag zelfs A-finale, maar dat kun je op hun site lezen.

Lodewiek startte helaas niet in de BoWa2+ 

Reacties