ZRB

Zaterdag 

De 4+ heeft zaterdagochtend bewezen dat uit de RR de juiste lessen getrokken zijn en hield het toen voor gezien. Lekker uitrusten en twee weken zó doortrainen, dan zijn we klaar voor het 4+ geweld.

De 4- liet zich zaterdagochtend nog verrassen door Nerues, maar kon als tijdsnelste de zaak rechtzetten in de finale.

Onze 2- heeft weer een flinke stap gemaakt en 's middags de streef gehaald, tijd voor een nieuwe. blik trouwens, Jan overgangs.

Erik voer goede races, maar verloor onnodig veel in de eerste kilometer omdat hij niet direct zijn ritme vond.

EJL zette de boel recht in het EYK.

Zondagochtend was alles koek-en-ei.

Erik: nog niet helemaal goed, wel weer beter dan zaterdag, B-finale.

4- ging in een prima race door naar de finale.

LSA8+ werd vanaf 700m gecontroleerd door MGL uitgevaren, ze kregen dit keer bezoek van Erik Dietrich van Euros. Saurus diende nog een zinloos protest in (iets met roeien op een roeibaan en hoeveel last zij daar wel niet van hadden), dit was helaas de trieste mode op zondag bij velen die geen finale of blik wisten af te dwingen. Helaas wist EJL zich niet te plaatsen voor de finale.

Maar op de zondagmiddag werd het wat minder:

erik, kaarsje uit, erik zelfde, 4- idem. Overigens zijn de mannen van Triton het tweeën zat en die zijn dan ook in de LO4- gestapt. En hoe, ze weten de boot behoorlijk op snelheid te krijgen. Ze bieden dan ook een mooie uitdaging voor onze 4- tijdens de komende races. Jan&Sean hadden nog geen voorwedstrijd gehad in hun eigen nummer en hadden er zin in. De zondag van de RR was een deceptie en dat zouden zij recht zetten. Nog geen blik, maar niemand is meer veilig in het LSA2- veld. Ook de coolio's uit Tirana niet.

Toen was er even rust, stilte voor de storm. De LSA8+ finale: agressief vertrekken was het doel. Dit lukte behoorlijk. Maar op 'uno momento dado' raakte de batterij leger en leger. Er werd wel nog gestreden, maar de boot werd gewoon minder ver verplaatst en ook het tempo had hier behoorlijk onder te lijden. Hier legden we het gewoon af tegen ploegen die allemaal wat minder races gevaren hadden. De beste race die ze blijkbaar in de benen hadden. Een goed leermoment voor onze weekendindeling, de ZRB kun je prima voor dit soort experimenten gebruiken.

Reacties