Masterplan part deux — Power

Met trots maken Tienhoven en van Dijk de tweede fase van het masterplan kenbaar. Deel één ging lang precies volgens plan, maar faalde helaas op het laatste moment.

Dat gaat nu anders zijn. We hebben de fysiek zwakken van de ploeg eruit geschopt, zodat we die niet langer mee hoeven te slepen. In de twee-zonder duiken we opnieuw het avontuur in. de titel zegt het al, het sleutelwoord wordt vermogen. Het wordt tijd dat iedereen in gaat zien dat je voor hard roeien alleen maar brute spierballen(lees snelle ergo-score) nodig hebt. De rest is overduidelijk bijzaak.

"Succes is simply a matter of strength, determination and just being better "

Het masterplan begint op zaterdag met de O2-, ja idd zware O2-… Om je power goed te kunnen meten, kun je maar het beste gewoon zwaar starten. In het lichte O2- veld roeien alleen maar mentaal zwakke spierarme jochies. Daar ligt de uitdaging voor ons niet.

Om ook in het lichte veld te kunnen Heerschen hebben we hulp gevraagt uit het hoge noorden. deze ijskouden vikingen gaan ons bijstaan in de strijd. We zullen het LO4- veld aanvegen. We verlangen ernaar om nogmaals te laten zien dat brute kracht alles is. Daar zullen we ook roeien in de gyASTERIX, en zoals Raymond Hollingwell ooit zei: Desire creates power!

Dit zijn pas twee kleine stapjes naar het uiteindelijke doel, namelijk SA worden. Daarvoor hebben we nog een derde blik nodig en die gaan we in de 8 intikken, Deels omdat 8en gewoon gruwelijk vet is, maar zeker ook omdat het het nummer bij uitstek is om je vermogen te laten zien. Om onze oude vriendjes niet teveel teleur te stellen hebben we besloten dat zij ook mee mogen doen. We zullen ons hier laten leiden door Tony Robbins:
Put yourself in a state of mind where you say to yourself, "Here is an opportunity for me to celebrate like never before, my own power, my own ability to get myself to do whatever is necessary."

Dus  TIENHOVEN/v.DIJK –> SA!!!

Mastering others is strength. Mastering yourself is true power.

 

Reacties