Kick-off TJL en DBL09

Van EJL ’08 heeft de meerderheid besloten om na hun successen afgelopen jaar, opnieuw een jaar hard te varen. Van de 8 roeiers zijn er 6 overgebleven. Van EJZ ’08 zijn er 2 boys die ook hun geluk in het lichte veld willen beproeven. Samen zullen zij dit jaar TJL gaan vormen. Voor hen is een mooie toekomst in 4+’jes en 2-‘ers weggelegd.

MGL ’08 heeft helaas te kampen met een groter uitvals percentage. Door verschillende buitenlandstages, bachelor eindprojecten en bestuursfuncties voelden velen zich verplicht om het roeien voortaan vanaf de zijlijn te bekijken. Van de grote groep van 12 van vorig jaar blijven er 4 over, die samen DBL ’09 zullen vormen. Thomas heeft nog altijd last van zijn rug, maar als dit op redelijke termijn over is zal hij de groep komen versterken. Daarnaast zal geprobeerd worden om het een en ander met Roeland en Arnoud samen te trainen, nu deze ook weer gezellig in Delft zijn. Hoe klein de groep ook is, de ambities zijn er niet minder om. Er zijn grootse plannen met skiffen, 2-‘en en 4-‘en.

Roeland en Arnoud zullen dit jaar ook weer van de partij zijn. De komende tijd zullen ze weer in Delft te vinden zijn om een beetje te skiffen en evt te 2-‘en

TJL en DBL zullen voorlopig gebruik maken van dezelfde coaches, om zo de beschikbare coaches zo efficiënt mogelijk in te zetten. Er is inmiddels al een redelijke groep bij elkaar met zowel ervaren als onervaren coaches, maar mocht iemand zin hebben om te helpen deze huldiale ploegen naar hun doelen te helpen: schroom niet, we kunnen elke hulp gebruiken!

Laten we er met z’n allen weer een mooi seizoen van maken, met veel blikken, pakjes, champagne en uitzendingen!

Reacties