Nu ook op de Nov444!

Aangezien er niet echt lichte velden zijn, zullen in het N4+-veld zullen twee viermetten van TJL starten. In de A-boot zit Matthew Doe op boeg na zijn verdiensten op de Tromp. OP nummer 2 het ergometerkanon uit de groep: Gert Jan Noben. Het slagenpaar bestaat uit Maarten van der Maas en Mark Rodenburg, na hun goede resultaten op de test en de Tromp. Dit alles wordt in goede banen geleid door stuurvrouw Simone Krielen van Okeanos.

De B-boot heeft de opdracht om het deze jongens moeilijk te maken. Daar vinden we Daan Lindeman, oud EJZ en heeft nu het licht gezien, op boeg. Roel Reijerse is weer terug van vakantie en kan nu alle opgedane energie gebruiken om de boot te verplaatsen. Na de suggestieve post van Jurriaan d'Engelbronner, is het niet opmerkelijk dat hij het nu ook echt wil proberen als lichte roeier. Daarmee vervangt hij de geblesseerde Gerbrand Meijer. Op slag in de boot zit Justin The, de kleine maar fijne slag van EJL 2008 en zal Malou Janssen de jongens tot grotere prestaties drijven.

Verder gaan Arnoud Greidanus en Roeland Lievens ook van start met hun Oude Vier vrienden Luuk Ursem en Bauke Vogelzang Kuipers in de SA4+. Genoeg spektakel dus weer daar op de Amstel…

Reacties