Tweedejaars varen mooie pot op NOV444

In het (zware) nieuwelingen 4+ veld startten twee ploegen van MiddenGroepLicht. De snelst geachte formatie met daarin Matthew Doe, Gert Jan Noben,  Maarten van der Maas, Mark Rodenburg en stuurvrouw Simone Krielen (OKE) wisten vele vadsige harries achter zicht e houden en als tweede te eindigen. De eindtijd was 13:57.30, slechts 23 seconde achter de winnar.

De B-boot, met Daan Lindeman, Roel Reijerse, Jurriaan d'Engelbronner, Justin The en stuurvrouw Malou Janssen eidigde in een tijd van maar selchts zes seconden langzamer: 14:03.73. Hiermee wisten ze de 6e plek in het eind klassement te veroveren.

 In de SA4+  waren ook de winnaars van de Tromp te zien. In de mogelijke Oude 4 combinatie startten Bauke Vogelzang Kuipes, Luuk Ursem, Roeland Lievens en Arnoud Greidanus. De man aan de touwtjes was Pieter Wiersum. Dit keer was deze combinatie niet goed genoeg om de eerste plek te behalen. Ze eindigden met ruim 20 seconde als 3de achter de mogelijke Oude 4 van Skadi. 

Op naar het tweede deel van de winter om de goede lijn door te zetten, dan zullen de blikken in het seizoen weldra volgen…

Reacties