Sevilla

Een maandje gelede hoorde Daan en ik dat we mee mochten met de LSB selectie naar Sevilla. Nadat onze eigen plannen helaas niet haalbaar bleken, was dit een fijne ontwikkeling. We besloten op de heenweg de toeristische route te nemen. Met de trein naar Amersfoort met de auto naar Dusseldorf en vervolgens met het vliegtuig richting Sevilla. Of dat dachten we tenminste, het vliegtuig was echter 100km te ver doorgevlogen. Omdat ze ons daar niet helemaal verwacht hadden moesten we even blijven wachten in het vliegtuig. helaas vlogen we met RyanAir en viel airco en luchtvervrissing buiten het budget, waardoor er op den duur een flink zuurstofgebrek ontstond. Na een uurtje hadden ze dan eindelijk iemand gevonden om ons naar het vliegveld te begeleiden, alhoewel we in die 100m die het was niemand hebben gezien. Met de bus en de taxi dan uiteindelijk toch nog bij ons appartement aangekomen wat dan wel weer luxe was. Dhr Jonkman had auto’s geregeld om in 10min naar de baan te scheuren voor elke training (3min als er Serviërs achter het stuur zaten). Met een heus luidsprekersysteem in de boot kon je gezellig meeluisteren waar iedereen op gecoached werd. Aan het begin kwam er nog regelmatig Sander en Daan rustig door walkytalky, aan en het eind was het steeds “een stuk beter zo” dus waarschijnlijk hebben we wel progressie gemaakt. Hebben we nog iets beleefd daar? Nee eigenlijk niet. We deden alleen roeien eten slapen en boekje lezen. Natuurlijk toch ff de stad in geweest en de kerkjes waren idd wel mooi en de kroegjes gezellig. Ooh en de tappa’s waren niet heel bijzonder, doe mij dan maar de voor 10euro onbeperkt eten schuur. Nadat we op de terugreis om half12 s’avonds in Dusseldorf aankwamen, maar even een nachtje in hotel Boonstra geboekt. Door heb ik dan eindelijk een keer het beroemde zondagochtend 11 uur ontbijt mee mogen maken. En na een vermakelijke ochtend dan eindelijk maar weer is op huis aan.
Het roeiwater in Sevilla was groot en de douches waren fijn. Helaas wel veel last gehad van golfjes door wind en moterbootjes. Maar na één dag trainen in de bitterkou tussen de binnenvaarders op de schie ben je dat snel vergeten.
Op naar Traika Tilburg!! (tijdens carnaval 🙂 )

Reacties