De Amstel deel I

Aankomend weekend is het weer tijd voor de eerste van de twee Amstelklassiekers, de Heineken Roei4Kamp. Omdat lichte pikken stuk voor stuk allemaal luie mensen zijn, zullen alle lichte ploegen starten in het laatste blok van de zaterdag, eerste start om 17u.

Allereerst zal het de beurt zijn aan Eerstejaars licht, die in een gewijzigde opstelling zal gaan laten zien dat vorig weekend een eenmalig foutje was. Vervolgens is het de beurt aan Tweedejaars licht om in de LH3e divisie te laten zien wie de beste tweedejaars groep van het land is. Daarna gaan Erik en Johannes in een landbouw-bakker-aan-de-amstel-baby-blauw(tijdelijk roze)-Proteus-licht-combinatie gestuurd door Simone de Amstel over vliegen in de LH1e divisie. Als laatste nemen Daan, Sander, Roeland en Arnoud een paar zware ballen op sleeptouw in de Verenigings8 om de eerste tikken aan roeiend nederland uit te delen in voorbereiding op jacht naar de Blauwe Wimpel.

Jurriaan richt zijn pijlen op de korte baan en zal dus niet deelnemen in dit achtencircus op de Amstel.

Wederom, op naar het kwartet.

Reacties