Ergometer testen

Afgelopen weekend waren er weer ergometertesten op het OTC.
Proteuslicht ging 4x van start, waarvan 3x al op vrijdag. Na een wisselende voorbereiding gingen Daan, Johannes en ik van start op vrijdag. Zoals meestal was ik van ons drie het eerste klaar, maar helaas deze keer omdat al na 200m mijn polsblessure weer op kwam zetten. Johannes en Daan maakten hun race wel af en zetten respectievelijk 6:36 en 6:31,3 neer. Voor Daan betekende dat een pr en beide waren redelijk tevreden met een goede race.

De opluchting na afloop was groot nu we de enorme muur die nog tussen ons en het mooie 2k roeiseizoen in stond voorbij zijn. Ik heb Daan voorlopig even genoeg gezien, vandaar dat we in de oude acht voorlopig zover mogelijk van elkaar zijn gaan zitten. Tevens ook maar weer op mijn oude vertrouwde boord gaan zitten. Ook wel weer fijn aangezien stuurboorden toch echt veel mooier is!
Roeland was zaterdag aan de beurt. Tussen zijn SA vriendjes was hij duidelijk de snelste. Hij trapte een nieuw PR van 6:14,6.

Reacties