Het zonnige zuiden

Hallo allemaal,

Even een berichtje uit het zonnige zuiden. Daan en ik zijn hier nu alweer bijna een week aan het varen op de Roosendaalse Vliet. Een mooi stukje water zonder binnenvaarders en zonder regen. De immer gastvrije zuiderlingen hebben ons hartelijk verwelkomd. We mogen slapen in een mooi huisje aan de Ludwigstraat en we hebben uiterst profesioneel beide een eigen kamer. Elke ochtend staan het brood en de vitaminepillen klaar zodat we de dag goed kunnen beginnen.

Nadat we vervolgens de coach van de dag hebben opgehaald op het station begint voor mij het mooiste moment van de dag. Namelijk de Zweedse volvo over de drempels langs de Vliet laten stuiteren. Na nog enigszins twijfelachtig een T-shirt aangetrokken te hebben stappen we in de boot om al snel dat T-shirt in de brandende zon weer uit te trekken. ‘s Middags weer terug naar onze kamer in Hostel Boonstra en lekker een paar uurtjes slapen. ‘s Avonds weer lekker het water op om te genieten van een mooie namiddag. De plaatselijke jeugd voorziet ons van enige gezelligheid en wat sparren. Gelukkig hebben we ze tijdens de afstandjes in de gaten kunnen houden.Tijdens een 1000m moesten we de tegenstand wel eerst even mentaal breken (Daan: ik moet poepen!) maar na een oponthoud van een kwartier konden we toch terugkijken op een mooie race. 

In de avond nodigt Daan wat oude bekende uit om spelletjes te spelen. Sander wint altijd wat natuurlijk mooi is. Vanmiddag even shoppen bij de Outlet en dan trekken we donderdag verder naar het Zuiden om met de SB-groep te trainen. We hopen natuurlijk dat het poepweer is in Delft en feliciteren de 4- met hun blik

met vriendelijke groet
Sander en Daan

Reacties