Lentedag II

Haar twee sterke mannen besloten het erop te wagen. Ze deden het zonder. Het was wat frisser dan de vorige keer, maar alsnog was de temperatuur aangenaam. Voorzichtig staken ze van wal. Het begin was fragiel. Toch wel spannend. Nog even dachten ze aan haar, en toen staken ze hem erin. Ze begonnen te duwen. Een van hen was toch wel zenuwachtig, Het zweet liep over z’n voorhoofd, z’n hartslag was redelijk hoog, niet eens zozeer van de inspanning.

Toen het verste punt was bereikt lagen ze stil. Een van hen besloot nog even voor zichzelf te oefenen en nadat dit gebeurd was draaiden ze zich om en gingen ze weer van start. Opeens kwamen vier mannen op hun af. Ze wilden afmaken waar ze mee bezig waren zonder gezien te worden, dus werden de halen langer en harder. Het ritmische bewegen ging steeds sneller en de uitvoering werd steeds ranziger doch ging de snelheid effectief omhoog. Het lukte, daar waren ze dan.

Na afloop werd de daad met een ervaringsdeskundige besproken waarna de douches betreden werden en het zweet werd afgespoeld.

Ze konden niet wachten haar over deze spannende gebeurtenis te vertellen. Gelukkig is de volgende keer weer met haar.

Reacties