Lentedag III

Licht gespannend stond hij op het vlot te wachten op haar. De zon brak zacht door de wolken en daar lag ze dan naast het fonkelende water van de Schie. Nog steeds wat licht nerveus en wat onhandig door zijn regenbroek liep hij naar haar toe. Na een begripvolle woordwisseling ging hij op haar liggen en fluisterde haar zachtjes toe. Langzaam edoch wat onhandig begon het voorspel, hij had wat moeite om haar soepel te sturen. Maar toch was het voldoende om haar te bevredigen en begon ze langzaam wiegend te bewegen, op zoek naar nog meer genot.
 
Hij begon steeds iets harder te fluisteren en gleed langzaam ook steeds dieper in haar. Het ritme werd sterker en de spanning liep op. De als maar wilder wordende beweging deed het vocht langs haar huid lopen. In zijn opgewondenheid was hij inmiddels aan het schreeuwen en reageerde door heel hard te spuiten, zelfs zo hard dat hij een beetje nat werd. Maar plotseling was er een derde in het spel, paniek en verwarring werden gezaaid. Licht geschokkend en verward lag ze stil in de zon, gelukkig vertrok de derde weer zo spoedig als die aankwam. En hij proberen weer snel de draad weer op te pakken en verder te gaan, maar te vergeefs.
 
Het was gedaan. Hij liet haar achter bij fonkelende water van de Schie, licht blossend van het voorval en een beetje vernederd. Misschien was dit niet de juiste tijd of plek om zo iets ondernemen… Hij besloot om spoedig weer terug te keren naar wat hem bekend was.

Reacties