Voorbeschouwing Varsity

Diegenen die de laatste tijd deze hebben bijgehouden weten dat enkele leden van Proteus Licht ofwel een schrijverscursus hebben gehad, ofwel de nobele taak op zich hebben genomen voorlichting op sexueel vlak te geven. Daarnaast zitten wij op roeigebied ook niet stil. Dat moet ook wel, aangezien aanstaande zondag de belangrijkste wedstrijd van het jaar, de Varsity, zal plaatsvinden. Ook Proteus zal dit jaar meestrijden om de felbegeerde (gouden) blikken.

EJL
Eerstejaarslicht heeft laten zien dat 2,5 km en langer niet echt hun ding is. Ook hebben ze laten zien dat alles korter dan 750 meter ook niet perfect gaat. Echter zijn ze wel goed op de 750, de 1000 maar ook op de 2k zoals zondag zal blijken. Nu ze hebben leren roeien met de hulp van oudgedienden, tjl en de oude vier zullen ze afmaken waar EJL07 en EJL08 aan begonnen zijn, EJLWDVL!

TJL
De dap-vier heeft het makkelijk in het zware lsa-veld, wat wellicht toch niet zo zwaar is. De bootslapste maxt al z’n tegenstanders eruit, toch is een weloverwogen raceplan nodig om de tegenstanders te slim af te zijn. Uit het verleden is gebleken dat je door al je raceplannen op internet te zetten het klassement niet wint, dus dit houden we nog geheim.

De dip-vier is uit hun dip gekropen en zet de joker in aan de start van het LN4+ veld. Dit ‘b-veld’ blijkt stiekem toch wel zwaar dus de ballen moeten uit de broek om hard te roeien. Gelukkig weet Erik uit EJL07 wel hoe dat moet (broek uit!) dus de tegenstanders zullen moeten oppassen (of niet, hangt er vanaf hoe serieus onze tegenstanders ons nemen)

DBL
Erik en Hennie gaan winnen in het LSA2- veld. Dat is duidelijk.
Daan en Sander hebben andere dingen te doen.

Oude Vier
Wie de inschrijvingen heeft gezien weet dat Proteus Licht dit jaar hofleverancier van de Oude Vier van Proteus-Eretes is. Geen rare keuze, aangezien Proteus de Varsity dit jaar eens serieus wil nemen.

 Schrijf je in voor de PWVB en kom pilsen in Houten. En roep vooral hup tegen iedere willekeurige Proteus of Njordploeg.

 ProteusLicht wint de Varsity!

Reacties