De Andere Randstad Regatta (ARR)

Het zal wel gek zijn, komend weekend. Op de Randstad rond lopen in je korte broek en op slippers. Toch is het de Randstad die in dit weekend eind mei verroeid gaat worden.

Daarnaast zijn er nog wat meer zaken anders dan men zou verwachten. Zo zal Arnoud Greidanus starten in zowel het SA2- als het SA4- veld in combinaties metin ieder geval Pieter Rom Colthof van Skadi. Erg interessant om te zien of Arnoud het roeien in de tussentijd niet verleerd is. 

In dezelfde categorie ‘Kan hij het nog?’, zien we nog een oude bekende van Proteus Licht op het water van de Bosbaan. Op zoek naar dat laatste klasserende blik om dan ook eindelijk het felblauwe en felbegeerde pakje in de kast te mogen hebben, stapt Martijn Stoop in bij de jongens van de TJL4+.  Gerbrand wordt nog altijd geplaagd door een vage kwaal, dus kan helaas niet meedoen. De ploeg maakt zijn opwachting in het LN4+ veld

Ook voor Daan en Sander kan dit de wedstrijd zijn waarop ze een laatste blik binnen tikken, echter doen zij het voor de zonnebril (SA-status, red.). Hiervoor zullen ze in het LO2- starten op zaterdag. In het zelfde veld zullen Erik en Johannes het ze moeilijk proberen te maken. Laten we er vanuit gaan dat het spreekwoord ‘Waar twee honden vechten om een been, gaat de derde er mee heen’ niet op gaat… Op zondag is Sander tevens aan het breien in de LB1x en zullen Erik en Johannes starten in de LSA2-.

En het kan de wedstrijd zijn waarop EJL2009 gewoon doet wat lichte ploegen op PE gewend zijn: winnen. De afgelopen weken is er hard aan de weg getimmerd in achten en vieren, zodat nu de vruchten van de noeste arbeid geplukt kunnen gaan worden.

Het enige wat niet echt anders is, is de TJL4-. Zij gaan weer in het oude, vertrouwde LDev4- starten en daarbij op te schuiven in de ranking. En op zondag moeten de ballen uit de broek voor de LN4-.

Dus een hoop “Grande Spectacle Extraordinaire op deze Randstad. Tot van het weekend!

Reacties