ARB

komend weekend de ARB

Er is het een en ander geshuffeld in de ploegen, en komend weekend is de test of dat heeft geholpen. Johannes en Erik wisselen van plek zodat de 4 in een pakje mag starten. Maarten mag zijn pakje samen met Erik gaan verdienen in de 2-. De 4+ heeft weer een invaller gevonden voor de LN4+ en gaan daar proberen pakjes te scoren. Op zondag zullen ze ook nog in de LO4+ starten. Jurriaan heeft aangegeven dit weekend zijn beginnelingen blik op te gaan halen. Houd hij zijn hoofd koel en mag hij aanleggen op het erevlot? Sander is na het vertrek van Daan en mislopende projecten op zichzelf aangewezen. Samen met Justin, Maarten&Erik en de 4- wordt er wel nog een poging gedaan naar het verenigingsrecord in de lichte 8. Dat staat nog altijd op naam van een paar bijdehandte sjaars uit 2007 en een tijd onder de 6:00 is dus het doel. We verwachtte dan ook een lekker briesje mee.

Het belangrijkste dit weekend is echter dat Daan zich mag gaan proberen te kwalificeren in de LSB4- voor het SB-WK. Daan heeft Abel vervangen in die boot en als deze opstelling dit weekend snelheid kan laten zien, kunnen we met z’n alle op vakantie naar TsjechiĆ« om Daan naar een medaille te schreeuwen.

Hup

Reacties