Slot enzo

De zaterdag stond in het teken van races in de 4. De Development4- won in het veld, en behaalde daarmee een tweede plek in het klassement! Daan won met zijn vriendjes de LSA4-. Daarnaast werd er een dubbel4 op het water gelegt. Erik, Jurriaan, Ik en Mathew gingen daar van start en niet onverdienstelijk. In een spannende race tegen een deels ervaren skulploeg kwamen we een klein taftje tekort in de eindsprint. Wel een verenigingsrecord.
Het hoogtepunt van de zondag was de 2+. Hierin gingen Johannes en ik van start met als stuur Stefanie Langenslag. Deze dubbelSA roeister kon Johannes en mij in de laatste 500m motiveren om toch nog even ons best te doen en de 250m achterstand opgelopen tov Nereus/Dehoop goed te maken.

De uittraining was weer als vanouds. Op de net iets te rustige beuk waren de beentjes net iets te moe om er een spetterend feest van te maken. Maar het is toch uittraining, dus je maakt er het beste van wat dan toch weer leid tot een mooie avond. Voor mij persoonlijk ook nog eens de eerste investeringen in volgend seizoen kunnen doen.

Roeland zit inmiddels als het goed is in Luzern. Samen met de muda’s en Tim start hij in de LM4-.
Daan en ik vertrekken morgenochtend naar Keulen. Voor mij een eerste ervaring met grote internationale wedstrijden en voor Daan een serieuse route naar een Medaille in de BLM4. Daarnaast zal ik zaterdag op de Stadtachter in Keulen een gooi gaan doen naar een avond gratis Gewinnerbier. Het schijnt de wedstrijd met de meeste toeschouwers van europa te zijn, dus ik ben benieuwd. In elk geval mag ik weer op boeg zitten en hoef ik dus de eerste starthaal niet mee te doen omdat ik in de onwijze stroming de boot goed moet houden.

Laters

Reacties