Stilte…

Intussen is de Tromp Boat Race in het schone Hilversumse achter de rug, zijn de November444 gevaren, is de Apesop geweest en heeft meneer Greidanus zijn herintrede gemaakt. Bovendien heeft MGL een selectie gehad, zijn de eerstejaars selecties begonnen en zit Drost lekker in het Bourgondische land zich te vergapen aan alle culinaire hoogstandjes en de vrouwtjes. Dan zijn er nog bijzaken als de 20 minuten test voor de WU23 groep, het aankomende gala, de Light Night en weet ik niet allemaal wat. Al deze nieuwswaardige gebeurtenissen en omstandigheden lijken echter in het verleden te verdwijnen als materie in een zwart gat.

 Ik wil graag langs deze weg Jan-Willem uitdagen om zijn communicatieve vaardigheden in de cijfermatige Delftse wereld aan te wenden en hier wat te krabbelen over zijn avonturen

Reacties