Intraining

Dit weekend begint het echte afzien voor een wedstrijdroeier, tenminste, dat denken de meeste niet-wedstrijdroeiers. Wat voor velen klinkt als een opgave (geen alcohol of stickie meer en voor 12u in bed) is eigenlijk voor wedstrijdroeiers het walhalla. Eindelijk niet meer laat naar feestjes kunnen, nooit meer gedwongen worden tot het zoveelste laatste biertje van de avond en eindelijk weer het excuus om gezelligheid te vermijden (want daar hebben we een andere sectie voor).

Het ware leven van een roeier begint weer: Roeien, eten & slapen. Voor degenen bij wie de kerstkalkoen van mama er toch wel ingehakt heeft wordt het leven zelfs nog eenvoudiger, de 72.5 moet natuurlijk wel gehaald worden op de WW.

Aanstaande zaterdag zal op gepaste wijze afscheid genomen worden van de dingen die niet gemist gaan worden: in deze tijden van crisis zal een Griek failliet gegeten worden wat gevolgd wordt door het laatste biertje tot aan het eerste weekend van maart. Ook zal het licht elixer rijkelijk vloeien met 10 nieuwe lichte pikken!

Reacties