Jonghe Acht 2010

Jonghe Acht 2010 klinkt nogal corperaal.. Nu zullen sommigen denken dat ik (J-W) direct begin over Skadi.. Blabla. Eigenlijk wil ik het hebben over de zware ballen van Proteus.

De zware-eerstejaars claimen ineens Jonghe Acht te zijn. Tijdens de indoor hoorde ik er iets over, en op de ploegen-pagina staan ze zelfs zo aangeduid. Nu ga ik geen pleidooi houden over dat Jonghe Achten alleen op corperale studenten roeiverenigingen horen, ik wil alleen melden dat je de titel Jonghe Acht moet verdienen. Je moet deze titel verdienen op de enige waardige manier denkbaar: roeiend!

Jammergenoeg gaat de intrainingtest niet door, dit had een mooi moment geweest om de titel Jonghe Acht te verdienen (door de lichte eerstejaars).

Lichte pikken van Proteus, als er op Proteus een Jonghe Acht komt (er is er nog geen, niemand heeft die titel verdiend) dan verdienen de lichte pikken deze titel. Daarom raad ik jullie (eerstejaars) aan die zware ballen uit te dagen, de snelste ploeg op de WW verdiend de titel bijvoorbeeld.

 

Eerstejaars licht 2010, Jonghe Acht 2010 in spe, pak van die zware ballen die titel af, of laat ze hem eerlijk verdienen!

 

De enige Jonghe Acht roeier op Proteus-Eretes

Jan-Willem

 

P.s. lees ook het vorige bericht 

Reacties