[UPDATE] D’inverno sul po

foto

[UPDATE]

Achter wat gelauwerde huurlingen werd de lichte SB8 in Proteus-Eretes pakjes 4e met een achterstand van 23.10 seconden op de winnaars. Lang niet mis. 

Ellen en haar poppedijntjes werden eerste.  

Kiekjes van de fraaie hemelsblauwe tenues en dito weersomstandigheden:   http://www.canottaggio.org/foto2010/1_GF_Torino/regate/image227.html

Uitslagen:

http://canottaggioservice.canottaggio.net/dati/rix10CFD4.html

[UPDATE] 

Zondag 14 februari is het weer zover, het is weer tijd voor de D’inverno sul Po.
Namens ProteusLicht zullen Sander en Daan hier acte de presence geven. Een mooie lange baanwedstrijd met bochten waar ze op de amstel niet eens van kunnen dromen.

Om toch ongeschonden het parcours af te kunnen leggen is Peter Wiersum gevraagt om te sturen. (Eigenlijk heeft Peter gewoon 8 roeiers gevraagd zodat hij daar kan starten, maar dit terzijde.) Peter zal bij sommige van u nog bekend zijn van onder meer zijn gouden medaille op het WK van 2007 in Munchen met de meer dan 50% Proteus lichte 8. Daarna heeft hij helaas zijn plek in in de lichte 8 verloren, maar OS zijn ook leuk en hij lijkt nu dus op de weg terug naar de top.

Omdat het in Turijn toch net iets kouder is dan in Sevilla zijn Sander en Daan tijdelijk in Nederland om een beetje te acclimatiseren. Donderdag ochtend vliegen zij naar Italië. De wedstrijd vindt plaats op de Po zoals u wellicht al uit de naam van de wedstrijd had geconcludeerd. Met deelnemers uit oa Italië, Frankrijk, Spanje, Duitsland, Nederland en zelfs Monaco is het een spectaculaire internationale roeiontmoeting. Met de Licht onder 23 selectie zal in een 8 een gepoogt worden om de 6km zo snel mogelijk af te leggen.

Reacties