Verdeel en Heers

Achter een bakkie pleuah, zit ik even door wat roeisites heen te klikken. Het wordt een enerverend weekend waarin iedereen zijn eigen plan trekt.

De traditionele opening van het vaderlandse roeiseizoen staat op de planning natuurlijk: de WinterWedstrijden! Vooral voor de sjaars zal dit mooie info geven over hoe iedereen deze bijzonder lange winter doorgekomen is. Na een goed traika in Brugge staat iedereen helemaal op scherp voor de eerste race. Hierna zal er al direct weer vooruit worden gekeken naar de Head of the River Amstel. EJL zal eerst nog hun truukje mogen doen: zij kunnen morgen om 10:00 uur een nieuw EJL-wint-de-WW-lustrum inluiden. MGL neemt de 2- en skiff ter hand. Rob zal LB1x en LN1x gaan varen. De andere tweedejaars gaan aan de bak in de LN2- en LO2-. Het roeien ziet er in ieder geval veelbelovend uit voor deze drie heren. Erik en Mark varen daar weer een stapje boven, hoewel het LSA2- veld er niet bijzonder sterk bezet uitziet: toch maar tegen de dikke gasten varen?

Er staat in Amsterdam een 20minuten test gepland. Thomas en Tim doen daar op eigen initiatief aan mee. Roeland&Arnoud starten in de groep John: http://knrb.nl/files/bestanden/Ergotest_indeling_met_namenv2.pdf Van Daan&Sander weet ik eigenlijk niet of die nog hoeven. Het lijkt er in ieder geval op dat de ‘reiger’ mooie dingen gaat laten zien. JW pakt er de trein niet voor en zal in Delft een stukje droogroeien.

Tot slot nog Sjefke en Hennie, zij zijn een weekje in brugge gebleven om zich optimaal voor te bereiden op het seizoen en vooral op dit weekend. Ze gaan daar knallen tegen de andere Belgische ploegen. Onze Zuiderburen kunnen langzamerhand niet meer om Proteuslicht heen. De Vlaamse vrienden zullen die ametante Ollanders waarschijnlijk na een week wel ongeveer beu zijn, dus vanaf komende week is deze twee weer op de Schie te bewonderen.

Kortom voor elk wat wils komende twee dagen. Hup!

 

Reacties