EJL beats MGL

Het nieuws heeft ons doen toekomen dat EJL inmiddels ook de damesch uit het o zo mooie Heemstede (of was het andersom?) heeft ontdekt. Daar de dames voor het grootste deel van EJL nog wel binnen de ‘gedeeld door twee plus zeven’ stelregel valt, is dit een flinke klap in het gezicht voor menig roeier van MGL…

Maar zoals het spreekwoord “In een oude boot moet je het leren” al doet vermoeden, is de hoop voor MGL zeker nog niet voorbij. De ervaring heeft deze mannen dit jaar al meerdere malen tot hogere prestaties geleid. Met name op de lange duur zorgde betere techniek en meer uithoudingsvermogen voor een beter resultaat. In deze strijd zullen de beide groepen er nog flink aan moeten trekken, voor er een echte winnaar uit bed komt. Laten we hopen dat de croisantjes tegen die tijd ook nog warm zijn…

Reacties