Ergo-festijn en Amstelwedstrijden

Afgelopen weekend werd er ge-ergo’ed (ik denk dat het witte boekje hiervan moet huilen, maar vooruit…) op het OTC aan de Bosbaan in Amstelveen. Voor Proteuslicht kwamen enkele helden in actie.

LSA

Roeland 1, Jaap Schouten (Njord) 2, Arnoud 3 en Thomas 4. Tim DNS wegens ziekte. 

Netjes 3 Proteers bij de eerste 4. Naast de plek is het ook mooi om te zien dat de tijden omlaag gaan. Of zoals de boodschap van Rocco na de NKIR/ONEK luidde: Het moet allemaal nog wat sneller. Het is niet goed als een NKIR in deze tijd gewonnen wordt. 

LSB  

Sander was het snelst in een nieuw pr.  Daan eindigde in de middenmoot: hij is wel eens sneller geweest. Hennie DNF (reden onbekend) & onze eigen knuffel rotterdammer zette een aardige tijd onder de 6:35 neer. Verder werd er ook nog gemaxt in Delft. 

LDSB

Ja, dat is een beetje een spagaat natuurlijk… maar als ze na de training mee komt douchen is de helft van Pop&Dop ook welkom bij Proteuslicht. Anouk was het snelste in de Lichte Dames SB groep. 

Grosso modo nette prestaties dus. 

Head of the river Amstel 

Nu allemaal in achten de Amstel over vliegen op naar meer eer en glorie voor DSR Proteus-Eretes. Proteuslicht zal strijden om de blikken in het Heren1eDivisie-, Heren2eDivisie- en uiteraard het LichteHeren1eDivisie-veld. De sjaars gaan zich revancheren in het LichteHeren4eDivisie-veld. Alleen de tweedejaars slaan over, zij trainen richting 2k-seizoen.

H1Div Arnoud en Roeland

H2Div Thomas

LH1Div Daan, Sander, Sjefke, Hennie, Tim, JW, Erik en Mark  

 

 

 

Reacties