Lotingen Head

De lotingen voor de diverse velden zijn bekend! Ze staan hier.

Thomas gaat het succes van verleden week een mooi vervolg proberen te geven.

Arnoud&Roeland lieten, na een onrustige eerste dag, op de 5k zien wat een lichte boot kan. Ze eindigden daar als derde. We zijn erg benieuwd naar de progressie die ze deze week gemaakt hebben. Deze combinatie van de lichte SA-equippe staat overigens ingeschreven als Skoll.

Ouderejaarslicht heeft een paar goede trainingen in de benen. Na de reality check van afgelopen week staan ze helemaal op scherp.

De sjaars krijgen steeds meer power op het water.

Een ploeg die ook zeker het vermelden waard is, is de Barbara acht. Deze helden van weleer doorklieven in een schitterende houten boot, toegerust met state-of-the-art maconbladen en gekleed in degelijke katoenen krachtvellen, ieder jaar weer de wateren van de Amstel. De boot ontleent zijn naam aan het Barbara-klooster, de societeit van KSV Sanctus Virgilius, de Alma Mater van Proteus. 

Vanavond meer lichte grandeur op DSR Proteus-Eretes: komt dat zien!

 

 

Reacties