HRR

Sinds vandaag is het alombekende roeitoernooi in Henley on Thames weer begonnen.

Onze nationale lichte mannen 4- doet mee in de The Stewards’ Challenge Cup. “This is the top event for Coxless Fours at the Regatta” aldus de website. Roeland en zijn matties komen net als de andere ploegen van de A-selectie uit voor de Hollandia Roeiclub. 

De tegenstand mag er dan ook zijn volgens het persbericht: nationale zware 4- van G.B., Canada, France, U.S.A. en Argentina. Daarnaast starten er ook meerdere nationale lichte vierzonders, namelijk: Canada, Denemarken en Japan. Lekker aan de bak dus. Hun eerste tegenstander komt uit de U.S.A. en staat in geschreven als Princeton. De winnaar van deze partij mag tegen of Canada of Argentinie.

Sytske en Chantal starten in de The Remenham Challenge Cup, de open dames acht. Hun tegenstand bestaat onder andere uit de Britse damesacht dieze eerder tegenkwamen op de eerste World Cup.

Meeluisteren kan hier

 

Reacties