Simply Sara – Wanda’s Macaroni Salad

Soms… Heb je, bij voorkeur op een dinsdag, een SOS-dag. Wij lichte pikken kennen het wel, schijt aan Sonja, schijt aan de lijn, schijt aan inwegen. Echter, doordat wij in een zeer net keurslijf leven, ontbreekt het ons vaak aan inspiratie om echt te ‘SOS-sen’. In de supermarkt strand menig lichte pik met een sixpackje en een zak chips, welke dan ook nog eens worden gedeeld met andere lichte vriendjes.

Nu is uit studie gebleken dat er in Amerika, de Verenigde Staten, een aantal mensen zijn die zeer ‘lekker kunnen SOS-sen’. Het is geen gek idee om eens een kijkje over de Oceaan te nemen, in de keuken van een van deze Amerikanen. Laat me je aan Sara voorstellen: Sara is heel gewoon, ze houdt van lekker eten en is eigenlijk een doorsnee Amerikaanse ‘Henk & Ingrid,’ oftewel, Simple Joe. Zelf bewust als ze is heeft ze dit onderdeel van haar identiteit gemaakt. Ze luistert inmiddels namelijk naar ‘Simply Sara’.

Na een brief vanuit Nederland heeft Sara een maaltje bedacht dat wij op een SOS-dagje prima tot ons kunnen nemen. Creatief en scherp als ze is heeft ze er zelfs overna gedacht om een vezelarme variant te bedenken; ‘Just skip te veggies.’

Neem een kijkje in de keuken bij Simply Sara; en zie hoe Sara een heerlijke ‘Wanda’s Macaroni Salad’ maakt


 

SOS-ze, nu het nog mag en kan!

Jan-Willem

Reacties