Butterball Indoor Turkey Fryer

Hoewel wij nog een tijdje moeten wachten op het eetfestijn dat weer bijna voor de deur staat, zijn onze vrienden aan de andere kant van het water (Nee, niet de Bakker. Ik bedoel dat grote water) al begonnen met het voorbereiden van hun kalkoenen. Zelfs Barack heeft er eentje gezegend.

Al moeten we nog een maand watertandend toekijken hoe dikke Amerikanen nog dikker worden, binnenkort kunnen we ons tegoed doen aan alle het goede dat frituren te bieden heeft. Na patat, kapsalon, Snickers en vrijwel alles in bladerdeeg, is het tijd om te upgraden. Zoals je vroeger hebt gewisseld van zandbak naar klimrek, is het nu de tijd om je ouwe Philips friteuse gedag te zeggen. De Butterball Turkey Deep Frier biedt alles wat een lichte pik zich kan wensen. En meer…

We moeten nog even wachten tot de zwarte Pieten weg zijn, maar ik weet wat er boven aan mijn lijstje voor de Sint staat!

 

 

 

Reacties