Kerst op PE

Nadat Proteuslicht wederom de meesteĀ en lichtste blikken binnenhaalde op de NKIR, vond afgelopen zaterdag de kersttest plaats. Ondanks dat Thijs 1000 Euro had ingezet op aflasting van de kersttest, heeft deze toch doorgang gevonden. Jammer dat niemand de weddenschap aandurfde.

Voor de OudereJaarsLichte 4x was dit de eerste keer rossen in de 4 zonder loos gewicht. (Naja, afgezien van Hennie’s babyvetjes, maar na vele toasts op het kerstdiner lijkt dat wel goed te komen.) Uiteraard werd de kersttest gewonnen, in ook nog eens de snelste overall tijd. Logischerwijs viel er geen concurrentie vanuit de zware sectie te verwachten, maar dat de dames wel in de buurt kwamen is toch op z’n minst opmerkelijk. Of de buik van Daan TJD vooruit had geduwd blijft gissen, maar vaak gebeurt het niet dat eerste- of tweedejaars dames uit Delft een boot weet te verplaatsen.

In de middag werd in een combi-acht van MGL en OJL het veld aangeveegd. 3 km kapot gaan is niet altijd leuk, maar als elke 500m een bootje ingehaald kan worden, brengt het toch enig vermaak. Met hulp van Peter hadden we de ideale lijn te pakken, maar voor het vermaak van de Bakboorders werd EJD/TJD toch maar langs de andere wal gepasseerd.

Na een potje Kingzen was iedereen warm voor het kerstdiner en werd zoals gebruikelijk het vlees van de borden gegeten. EJD, bedankt voor de meloenen. Prima te eten en goed om mee te gooien.

Reacties