Head of the River Amstel

Het is nog maar een week geleden dat nederland massaal alle achten richting de amstel bracht om daar te pogen over vier afstanden de sterkste te zijn. Toch zal roeiend nederland, nog massaler dan tevoor, dit weekend weer op de amstel zich zullen laten zien. Vanuit ProteusLicht zullen 11 roeierers zich naar Amsterdam begeven.

Ten eerste zal natuurlijk EestesjaarsLicht weer aan de start verschijnen. inmiddels kennen zij de amstel een beetje. Zij hebben nu al twee keer gemerkt dat wedstrijdroeien eigenlijk helemaal niet leuk is en dat je er alleen maar stuk aan gaat. Nu de verwachtigen van ‘lekker hard roeien’ uit de baan zijn en ze nu weten dat je alleen maar helemaal naar de tering gaat, kunnen zij maximaal gaan pompen dit weekend. Stuurvrouwe Lyla zal er voor zorgen dat de 8000 meter niet meer dan 7500 meter zal worden.

Maar sjaarslicht is niet de enige ploeg die aan de start zal verschijnen. Tim Breekepootje Gereadts, Jan-Willem Greenfield en de Nederbelg zullen samen met een ULBC ploeg uit londen in het 2de divisieveld starten.

Edit: Oja, en natuurlijk niet te vergeten zondagavond het feest op skoll!

Meer Lichte Bl/P-ikken!

Reacties