Heineken roeivierkamp

Volgens Nerieden de eerste wedstrijd van het seizoen. wij vragen ons dan toch af wat al die mensen twee weken geleden in Delft kwamen doen. De WinterWedstrijden hebben traditioneel het seizoen geopend en dit weekend volgt dus de tweede wedstrijd van het seizoen 2011.
Dit jaar zal alleen sjaarsLicht aan de start verschijnen, de middengroep en ouderejaars trainen liever in Delft.

Allen lichte pikken zijn weer helemaal in orde en zullen er volle bak voor gaan op de eerste twee afstanden van de Heineken roeivierkamp. Vanmiddag zullen zij om 1700 uur aan de start van de 2500 meter liggen shinen. Lyla Cox zal er alles aan doen om haar mannen zo strak mogelijk naar de andere kant van de berlage brug te sturen.

Daarna mag er nog een potje maximaal geramd worden op de 250 meter, afgelopen weekend hebben ze, naast een ouderejaars combi, laten zien dat ze dat wel lekker kunnen.

Allez Lichte Pikken!

Reacties