You’ve been fraped by a negro

Tsja.. Als dit je Facobook status is… Dan ben je dus op Facebook verkracht door een neger. Het is Tim overkomen, en hij is blij dat hij inmiddels weer loopt.

Nadat afgelopen weekend een ‘oud lichte pik’ de Boatrace heeft gewoon voor Oxford gaan Tim en Jan-Willem komend weekend in een boot vol ‘lichte pikken’ de Head of the River Race in Londen starten. Vraag het maar na aan Ot, het is de grootste 8-en wedstrijd ter wereld. Wordt dat leuk voor die mooie, gespierde, woest aantrekkelijk, slimme, (had ik al mooie gezegd?) sexy en bovenal lichte mannen? Nee…

Het wordt slecht weer.. Ze moeten roeien in een super trage Duitse WK acht uit 2006, het ‘boathouse’ van ULBC schijnt precies de plek te zijn waar alle condooms en dode mensen uit Londen aanspoelen… En de Thames schijnt – vraag maar aan Ot – vol te liggen met poep – ja datzelfde spul dat menig eerstejaars in z’n handje heeft.

Reacties