Gent

Waar we in houten een heel kanaal nodig hebben om een klotsbak te maken, kunnen ze dat in Belgie met een kleine baan. Het water doet denken aan de varsity, daaromheen lijkt het meer op de ZRB. Veel internationale roeiers genoten afgelopen weekend van het zonnetje in Gent.

Proteuslicht was ook nadrukkelijk aanwezig. De dev4- is de laatste weken doorgegroeid naar een 2-. Nog wat onwennig in dit nummer konden ze in het Lichte mannen veld al aardig meekomen. Na de vakantie in Tilburg komend weekend zullen zij zeker klaar zijn voor de bosbaan. JanWillem had de lat hoog gelegd in de skiff. Een eerste 2k pot in de skiff in het buitenland met lekkere deining. Voor JW bleek dat zaterdag nog net iets teveel. Zondag was hij voorbereid en wist wel goede halen te maken.

OJL startte in de 2x en de 4x. De dubbel ging zaterdag nog niet geweldig en vooral Bart en Sander genoten meer van het deinen en de zon dan van de harde halen. Op zondag startte alleen Hennie en Sjefke, en die wisten deze keer dicht bij de internationale toppers te blijven. In de dubbel vier werd zowel zaterdag als zondag gewonnen. Dat betekent een mooie terugrit met 2 plastic blikken, een glasplaat van de vlaams minister president en een volle buik van de vlaamsche frieten.

Reacties