NK komt eraan

In de Brabantse jungle werd het geregeld dit weekend: de Reiger vaart de bijzondere uitslag van 100% op de test bij neutraal weer. Baddabam.

Of toch niet? Want In het Amsterdamsche is meneer Greidanus ook weer kilometers aan het verslinden. Naar eigen zeggen gaat dat lekker. Erg lekker!

Dan zijn er nog de belhamels uit de 4x die op het NK Klein moeten laten zien dat ze ook kunnen skiffen. Dat lukte heel aardig. Want wat is er leuker dan je ploeggenoten slopen in de boot? Nou dat zijn al 6 skiffs en dan moeten we JW er nog bij zetten. Dus die A-finale is eigenlijk al een feit.

Jaap Schouten, die de afgelopen jaren toch eigenlijk al bij voorbaat het blik om kreeg gehangen, is er helaas waarschijnlijk niet bij dit keer. Alleen Tim Heijbrock kon hem af-en-toe van weerstand voorzien. Daar tegenover staat een veel bredere groep dit keer…. Sjongejonge, wat een zouteloze opsomming wordt dit. Er is hard getraind en het wordt MEAUI in de A-finale van het NK Klein in de skiff voor lichte mannen.

Komt dat zien! Rocco is er ook (Dat is dus gelogen, hij is stuk) en de rest doet ook mee.

BTW een goede bekende doopt morgenavond een fraaie lichte 4-. Dat is ook erg de moeite waard.

 

 

 

Reacties