De Bondstest met Den Tegen-vier en Den Brandweer!

 

De volgende grote stap voor ons, Den LM4x, is de Bondstest van 25 mei op de Amsterdamsche Bosbaan. Dit is misschien wel de belangrijkste en moeilijkste stap richting de World Cup Luzern die we nog moeten maken. Wij gaan een 2k test varen waarvan de geroeide tijd vergeleken wordt met een streeftijd uit het reken-je-rijk-schema van Mr. Verdonkschot. Om te beginnen moet je de snelste ploeg zijn en daarna gaat er nog een Nederlandsche bonds-gewijze objectieve beoordeling over de resultaten heen. Uit deze beoordeling wordt besloten of een ploeg finale waardig is en dus uitgezonden wordt.

Eerste hindernis is dus de snelste ploeg zijn. Hiervoor heeft de Nederlandsche bond een mooi obstakel gebouwd, die wij gedoopt hebben tot Den Tegen-vier. Den Tegen-vier moet er voor gaan zorgen dat niet wij, Den LM4x, naar Luzern mogen, maar een projectje wat ze zelf bedacht hebben. Den Tegen-vier heeft na het NK-klein een selectie gehouden. Het resultaat is: Tritonner Marten Busch, Neerhuizer Steven van Dooren, Vidariaan Diederick van den Bouwhuizen en Thetanees Youri Vaes. Wij zijn erg benieuwd naar de halen die deze boys kunnen maken na een kleine maand seat-racen en trainen!

Tweede hindernis is het percentage dat we moeten varen. Dit percentage is natuurlijk afhankelijk van het weer en van al de andere ploegen. Meer weten wij hier ook niet over en meer dan “Knalle als een Malle” kunnen wij hier ook niet aan doen. Om het “Knalle als een Malle” voor elkaar te krijgen hadden onze coaches een thema bedacht. Namelijk, GAAN ALS DEN BRANDWEER!! Mijn, Sjefke, eerste reactie was: “Vet, daar hebben Samson en Gert een liedje over” http://www.youtube.com/watch?v=sU-hgri2_PE De reactie van onzer Hennie was: “Vet, de coaches bedoelen die sicke trucks die ALTIJD Full-throttle rond scheuren!” http://www.youtube.com/watch?v=K6SAVJUEmeY Met andere woorden, wij gaan weer een keertje starten en NOOIT uitzakken. Dit is reeds een bekend verhaal. Verder gaan onze coaches, in thema gekleed, heel hard loeien zodat wij nóg harder gaan knallen. Woot woot!

We hebben er weer zin in!!

Groeten en kusjes,
Den LM4x

 

PS: Omdat wij inwegen ook maar niks vinden, zijn dit ook onze helden met Big Booty Bitches! http://www.youtube.com/watch?v=4Lf0zqeYdHI

Reacties