Proteus vs the World [UPDATE]

Het internationale seizoen staat ook weer op het punt om te beginnen. de eerste foto’s van de trainingen van de nationale selectie zijn al binnen. De zware heren en de dames vertoeven al in München. Maar de lichte pikken? deze zijn nog niet in de buurt van München.

ProteusLicht zal niet komen shinen op de eerste World Cup. Geen enkele lichte boot zal afreizen naar de World Cup.
Geen lichte vier zonder…
Geen lichte twee zonder…
Geen lichte dubbel twee…
Er heersen meerdere blessures in het lichte kamp. Onze eigen Rocco is inmiddels weer belastbaar, maar de World Cup zou net te vroeg komen. Bij de scullers is Bjorn vd Ende geblesseerd. De selecties zijn hierdoor uitgesteld tot de tweede World Cup.

ProteusLicht zal dus niet shinen op de eerste World Cup, maar des te beter op de tweede. Proteus vs the World zal dus even op zich laten wachten tot de tweede World Cup.

UPDATE

Er zal toch geroeid worden door de Nederlandse equipe in München. De vier zonder van Roeland zal zonder hem starten in de LM4-, Joris Pijs zal invallen. Arnoud zal samen met Bjorn vd Ende uitkomen in de LM2- en tot slot zal Dion van Schie in de LM1x starten.

Reacties