Hopen is voor Papen en Den LM4x is af!

Oké… nu doe ik me stoerder voor dan ik me de laatste paar dagen gedragen heb. Maar de titel beschrijft wel de essentie van het verhaal! De Koninklijke Holland Beker ging goed… Super goed! Den LM4x heeft 2 verenigings records gevaren (zwaar en licht) en z’n PR vast gesteld op 6.02.4 M.a.w. goede tijden, strak roeien, bondsploegen die niet kunnen volgen en een heerlijk gevoel na de finish. Het gevoel van ontspannen geroeid te hebben, maar wel helemaal naar de kloten zijn! Man oh man, dit was vet! We hadden de Duitsers wel écht goed te pakken! Helaasch was het niet genoeg om het kwartje naar onze kant te doen vallen. We hebben de Tombola verloren en zullen er mee moeten leren leven. Het was vet, ik dank mijn mede roeiers, coaches en alle enthousiaste mensen aan de kant! Op naar vakantie met bier, BBQ’s, vooral geen roeien en al zeker geen Tombola’s!

Meer bier, voor Den Lichte Mannen Dubbel vier!

Kusjes,

Sjef, namens Den LM4x!

Reacties