Wikkels!

KHB staat voor de deur! Heb nog geen Who-to-Watch gezien op ProteusLicht.nl maar hoor hier op inteelt eiland al gemurmel over een lichte GB U23 4x- die hard wil gaan varen op de Bosbaan. Ben benieuwd! Allez Proteus!

Maar dat terzijde! Behalve roeien op klote water, heb ik een andere bezigheid gevonden. Je kunt zeggen van de Engelse keuken wat je wil (Arjan, kom dr maar in), boodschappen doen hier is gaaf! Afgezien van de brood afdeling, waar ze alleen kleffe witte troep verkopen, kun je hier allemaal hippe spullen kopen. Vooral dingen met wikkels er omheen zijn hip! Zo noem ik Curly Wurly’s, Picnic bars, Toffee Crisps, Twirls, Brunch Bars, Flakes… AAhhhh!!! Het is bijna te mooi om waar te zijn. En met Wanda (kent u haar nog) in het achterhoofd is het zowaar een nog betere combo met bladerdeeg als Snickers en bij gebrek aan bokkepootjes.

…! Helaas hebben ze geen frituur hier…

In de categorie ‘Ander Nieuws’: vandaag worden de qualifiers gevaren in Henley-on-Thames. Na deze races zal bekend zijn wie er volgende week mag starten en zal er geloot worden. Ik ben benieuwd, maar het maakt me in principe weinig uit. Ongeacht welke ploeg we loten, we gaan knallen!

Toffee Crisp

Reacties