1-0

Het is weer aan! Het roeien is weer begonnen. We zijn allen hard aan het trainen voor de onze (eerste) 2k blikken, NK-titels, (sb/Fisu) WK. Arnoud en Roeland hebben even rust alvorens ze volgende maand doorgaan met de voorbereiden voor HUN OS.

Het eerste piekmomentje van het gloednieuwe jaar hebben sommigen van ons al achter de rug. Gisteren op de Erasmussprints werden de eerste succesjes van dit prille seizoen binnengeharkt. Bart Lukkes stapte in een 2x- met Bastiaan Vervoort. In het veld voor kleine nummers gingen ze met de winst aan de haal.

Het echte geweld vond plaats in het OudEj8+en veld. Licht 2008 racete hier tegen Skadi-deserteur en Proteus-adoptee Jan-Willem en zijn Jonghe Acht 2009. Tim zou ook in zijn zware eerstejaarsacht starten, echter, het was winderig en best wel fris… Oftewel, ze waren er niet. Het resultaat was dat de Skadi Jonghe Acht 2009 2e werd (Licht 2008 was toen al lang aan het bier).

Het meest belangrijke is dat we nu kunnen concluderen dat Jan-Willem harder ‘acht’ dan David Kuiper… Eigenlijk was dit wel te verwachten maar toch: 1(J-W)-0(David Kuiper).

 

Bart gefeliciteerd, op naar meer lichte blikken!

Reacties