ProteusLicht compleet

Na een mooie selectieperiode heeft ProteusLicht weer een Eerstejaars acht en zijn we weer compleet!

De helden die dit jaar het klassement weer naar Delft gaan slepen zijn:

Bart Kootte

Florens Kreuk

Jan-Gerrit Harms

Jasper van der Auweraert

Gerald van der Geugten

Kasper Slagter

Mark IJspeert

Sigurd Ravnan

De eerste wedstrijd die gestart zal worden is de NKIR, het indoor spektakel op de door u allen geliefde ergometer. Eerstejaars Licht is niet de enige, want ProteusLicht zal in alle velden goed vertegenwoordigd zijn. Het enige veld waarin wij niet starten is de LSA, dit komt doordat Rocco en Arnoud weer naar zonnige Italië afreizen voor een traika. In de LSB hebben we drie ijzers in het vuur: Bart heeft met zijn 6:25 de 2e streeftijd en heeft dus goed uitzicht op de titel. Cor zal vooral een steady race willen neerzetten om indruk te maken op de Franse bond. Ondergetekende heeft een streef van 6:28 om zo een mooie notering in de ergo top 20 mogelijk te maken, waarbij er natuurlijk stevig zal worden afgesprint om die tijd omlaag te drukken!

LN is normaal het domein van de MGL-boys en werd de afgelopen vier jaar slechts éénmaal niet gewonnen. Een mooie traditie om in stand te houden! Dit jaar is er geen MGL te bekennen, maar maken twee boys uit MGZ de tijdelijke overstap naar het elite roeien om zo een mooie Powerbreathe te gaan winnen. Blijkbaar was de frituurpan van vorig jaar te succesvol… Jip zal een aanval gaan doen op het record van de heer van Dijk en daarmee ook de winst in dit veld. Scott zal dit zo moeilijk mogelijk gaan maken met zijn strakke streeftijd. Als allebei hun streeftijd halen dan zit een één-tweetje erin. Maar eerst dient de weegschaal uitgespeeld te gaan worden!

Het festijn begint rond de klok van twaalf (LSB) en duurt tot een uurt of 5 (LEj8) dus alle reden om erbij te zijn!

Reacties