Zonnige oorden

Terwijl er nu precies een week niet meer geroeid kan worden in Delft, zien de plannen voor de komende maand er gelukkig een stuk zonniger uit. Zuid-Europese zon om precies te zijn. Een delegatie van Proteus-Licht gaat namelijk geheel volgens traditie naar het altijd zonnige Sevilla; check hier de beelden van vorig jaar! OJL heeft een supercheap appartement weten te regelen met twee badkamers, 5 bedden en een zwembad, dus dat wordt twee weken maximaal genieten šŸ˜‰

Sander gaat al wat eerder van de aangename zon genieten, doordat hij na een goed voorseizoen een plekje heeft verdiend in de A-equipe. Daarom mag hij twee weken meepeddelen in het Portugese Avis, geen verkeerd vooruitzicht.

Tot het zover is kan er natuurlijk altijd nog lekker worden geƫrgometerd, geschaatst of kun je zelf meedoen aan de Indoor XXL, dat is pas echt genieten!

Reacties