Championnat de France bateaux courts

Op het mooie meer van Brive-la-Gaillarde, Frankrijk, vindt dit weekend het FK-klein plaats. Hier wordt ProteusLicht vertegenwoordigd door Aubin, ook wel bekend als Cor, in het LSA2- veld. Sinds het begin van het jaar is er met mede-fransman Etienne Deleau getraind in de twee om op dit evenement te pieken. Aangezien de Franse bond haar selectie vrijwel uitsluitend baseert op de uitslagen van het FK is het belangrijk om zich hier van de beste kant te laten zien.

 Programma:
  • Vrijdag: ochtend: time-trail (24 beste tijden gaan door), middag: 1/4 finales
  • Zaterdag: middag: 1/2 finales en C/D finales
  • Zondag: A/B finales

Uitslagen zijn op deze pagina te vinden

Zeker qua roeibaan en omgeving kan Nederland hier nog veel van leren! Check de geile trailer hieronder:

217557_1829091781125_379442_n 

Reacties