Sander en Roel in Lichte Holland8

Na een teleurstellend NK voor Sander en Roel lijkt het seizoen toch nog een succes te gaan worden. Na het NK werden de skiffs opgeborgen en in de twee zonder gestapt. Dit resulteerde in zeer goede trainingen en een lekker lopende boot. Snelle trainingstijden gaven veel vertrouwen voor de selecties van de LM8+. Daar is een mooi staaltje schoonroeien gepresenteerd aan de coaches Rob Jonkman, Camiel en niemand minder dan Hennie. De jarenlange ervaring van Rob Jonkman in het coachen van lichte mannen heeft voor een LM8+ gezorgd met Sander op boeg en Roel op 2!

Over slechts twee weken is deze ploeg al te bewonderen op de Willem Alexander baan. Twee weken later staat de ARB op het programma om vervolgens op de Holland Beker op 29 en 30 juni definitieve uitzending naar het idillische Luzern af te dwingen.

Reacties