ZRB, Gent, Essen en LM8+!

Dit weekend gaat het alweer los! Zowel in Tilburg, Gent, Essen en Amsterdam zal er door de verschillende lichte Protëers hard geroeid worden. Hierbij dus een voorproefje van alles wat Proteus-Licht te doen staat dit weekend.

Ten eerste zal EJL kennis maken met het beruchte Knock-Out systeem van de ZRB. Hier zal elke race raak moeten zijn als deze mannen hun puntje weer voor de rest van roeiend Nederland willen zetten en hiermee weer veel punten willen verdienen.

In het Dev4- veld zal MGL willen doorbouwen op hun tweede plaats op de Hollandia. Daarnaast zal de EJL4+ de strijd aangaan in zowel het LN-veld als het zware overgangs veld! (tip)

In het LN1x veld gaan Martijn en Cor het weer tegen elkaar opnemen.  Op zondag starten deze mannen respectievelijk het LB1x en LO1x veld. Na een mooie 3de plaats op de Hollandia zal Martijn zeker zijn kans willen grijpen om er voor te zorgen dat de winst van het LB1x-veld nogmaals naar Proteus gaat.

Naast Tilburg zal Proteus-Licht ook vertegenwoordigt worden in Gent. Op de Hollandia trokken de mannen van de MGL4+ blik en zullen dus vanaf nu de stuur op de kant laten en stappen dit weekend in zowel de 4- als 2-!

Nadat Bart zijn uitzending naar het WK-23 vorige week heeft veiliggesteld, zal hij naar Essen afreizen om de snelheid van zijn 2x te testen in het internationale veld. De Muda’s zijn gewaarschuwd!

Ten slotte zal er ook hard gevaren worden op de Bosbaan. Hier gaan Roel en Sander knokken voor een plekje in de LM8+. De definitieve selectie wordt op zondag bekend gemaakt.

Reacties