Hallo RTC, doei Gijs!

Zondag 15 september stond in het teken van de kick-off voor het RTC. Alle tweedejaars en ouder mochten hun kunsten vertonen met betrekking tot hardste haal. Ook werd iedereen eens groot opgemeten en geïnterviewd over hun sportachtergrond.

Nieuw jaar, nieuwe kansen voor de minor en major statussen van het RTC. Nadat de toppers van vorig jaar (waaronder Bartje en Hennie) waren gehuldigd voor hun prestaties van afgelopen jaar werden de nieuwe plannen onthuld.

Pompen op de RTC dag - Fotograaf: Thijs Nijveldt

Pompen op de RTC dag – Fotograaf: Thijs Nijveldt

Schrijf 6 oktober maar vast in je agenda, want dan is de beruchte RTC-trial op het WW-parcours. Het kaf wordt dan van het koren gescheiden en we kunnen ons op gaan maken voor de Tromp Boat Races.

Ooh en eerst start Bart nog de Amstelbeker (Alwin won deze vorig jaar met het Spaarne klik!) met Middengroep Zwaar. Met Bart op boeg zou de punt teveel uit het water komen, waardoor gekozen is om Bart op 6 in te zetten. Met Maarten van Legoland op slag wordt een poging gedaan om de tegenvallende prestatie van vorig jaar snel te vergeten.

Helaas heeft op de vrolijke RTC-dag Gijs Bouman afscheid genomen van MGL. De trainingstijden waren moelijk te combineren met zijn studie. Wel zal hij komend jaar op de racefiets te bewonderen zijn én met zijn 60kg is hij natuurlijk de ideale invalstuur dan wel invalroeier. U weet hem te vinden ;-)!

Reacties