Traika’s Sevilla en de Honte!

Waar het kwik de afgelopen jaren al half november voor het eerst overdag onder de nul kwam, lijkt de thermometer nu toch echt alleen maar naar beneden te gaan. Gelukkig want daardoor hebben we dit seizoen, tot nu toe, veel kunnen roeien.

Inmiddels is het een traditie dat het RTC begin februari een ‘tot-in-de-puntjes-verzorgd’ trainingskamp organiseert in het Zuid-Spaanse Sevilla, waarvoor uiterlijk enorm veel dank! Glad water, zon en tapas zijn al jaren een beproeft recept om in twee weken een enorme stap in het roeien te zetten. Als je daarnaast ook nog een luxe appartement hebt met ijsbad voor na de training, kan het niet anders dan twee weken genieten worden!

Hoe ziet het er daar dan uit, nou zo:

Voor de Eerstejaars en een deel van de middengroepen is de reis naar Spanje net wat te ver en wordt dit jaar het (zuidelijke ;-)) Middelburg aangedaan. RV de Honte, de club waar DE REIGER! zijn eerste halen maakte. Een mooi lang kanaal รก la Brugge, maar dan zonder enorme schepen en zoutwater, moet haast wel garant staan voor goede trainingen. Onze lichte vrinden uit het prehistorische Maastricht ging hier vorig jaar al eens op trainingskamp en maakte onderstaande beelden. Ps. mocht u niet houden van obscene gebaren en/of mannen met ontblote bovenlijven die vreemd dansen, sla dan vooral het stuk rond 1:00 over!

Allez lichte pikken; nu even doorbijten en dan knallen op de WW!

Reacties